Book dansemusik - book band - book musik til festen - book livemusik - book band

 << Tilbage til bandet

Peter Lyng Togsverd
Bandets yngste, længste og tungeste mand har gennem årene optrådt i mange forskellige musikalske genrer og sammenhænge. Spekteret spænder fra blød pop til hård rock, og Peter har også været inde over elguitaren, inden han nåede frem til, at det er basguitaren der fortjener hans primære opmærksomhed.

Ud over at være en fremragende og solid bassist, er Peter også en lovende sanger, der træder ind som forsanger i flere af Hound Dogs numre.

<< Tilbage til bandet

   Peter Lyng Togsverd, yngste mand i bandet

Peters gear - mest for basnørder
På trods af Peters tidligere indsats som guitarist, har han ejet indtil flere basguitarer gennem årene. Der er blevet stiftet bekendskab med basser fra Gibson, Fender, Peavy, Ovation og Yamaha.

I dag sværger Peter imidlertid til sin Fender Jazz Bass Plus V, der med sine fem strenge giver mere spændvidde i de dybe frekvenser, end de 4-strengede varianter. Det kribler dog altid i fingrene for at udvide horisonten og prøve noget nyt, så alt tyder på, at der kommer flere basguitarer gennem Peters hænder i fremtiden.

På forstærkersiden er der til gengæl ingen slinger i valsen. En Galien Krüeger MB 212-II, leverer bunden. Gennem de 2 x 12" højeffektive højtalere kan der leveres op til hele 500W dyb og præcic bas - helt op i tordenniveau, hvis det skulle blive aktuelt.

Peter lever efter princippet: "Don't fix it, if it aint broken" - og det kan han jo have ret i.

Book band danseorkester book musikere book dansemusik book festmusik book danseorkestre book 60'er musik til fest og privat festen i Jylland, Nordjylland Midtjylland
Copyright hounddogs.dk