Book dansemusik - book band - book musik til festen - book livemusik - book band

<< Tilbage

Jespers trommesæt
Jeg har igennem tiden haft forskellige trommesæt: Pearl, Slingerland, Yamaha og Simmons eltrommer. Jeg har ikke været tilfreds med disse sæt, da kedlerne har været lige lovlig store, og det har været vanskeligt for mig at få dem til få den lyde som jeg gerne vil. Simmons eltrommerne er en helt anden historie. Dem blev jeg hurtigt trætte af, grundet at pads ikke er det ideelle underlag at slå på. Jeg har dog prøvet andre eltrommer de sidste år, men jeg er af den opfattelse, at akustiske trommer er det der virker for mig.

Jeg har i dag et sæt Sonor Force 2000 med 20" stortromme, 10" sidetam samt 12" og 14" gulvtammer hængende på kravlegård. Lilletrommen er en Mapex speciel model i 14". Jeg kører med Evans coated 2 lags skind på alle trommerne, jeg har i en årrække brugt olieskind, men de er efter min opfattelse tunge i lyden og ikke nær så levende at spille på, - men det er jo smag og behag. Jeg har valgt Sonor Force 2000 med forholdsvis små kedler, fordi det for mig er lettere, at få trommerne til at få den lyd jeg har været på jagt efter igennem årene. Som de fleste  trommeslager ved, er det en konstant søgen efter netop sin egen personlige lyd, og det er nok noget der kommer til at tage hele livet, - man bliver aldrig tilfreds.

Bæknerne er nok det jeg er mest tilfreds med. 10-, 14-, 16-, 18- og 20" Zildjian Crass/ride behøver der ikke snakkes så meget om, - det ved de fleste hvad er. Det der er lidt specielt, er at mine 16-, 18- og 20" går helt tilbage til begyndelse af 70'erne, hvor jeg købte dem, de har holdt både fysisk og lydmæssigt. Jeg har også et 10" Paiste thin crash samt 18" Paiste splashbækken.

Hihatten er en håndlavet Pasha. Det er nok den der har overrasket mig mest. Den er efter min mening fantastisk sprød lydmæssigt, jeg har ellers igennem årene kun haft hihat af mærket Zillian, men her er noget som jeg mener er bedre. Den passer til det lydbillede jeg er på jagt efter. Hihatstativet er af mærket Gibraltar,- et ok stativ der er stabilt, men det vælter ikke verden.

Jeg kører med Pearl dobbeltpedal til storetrommen, grundet at den fulgte med sættet, og fordi jeg altid har haft Pearl stortommepedaler.

Mikrofonerne jeg bruger til sættet, er af mærkerne Electrovoice og Shure.
 

Følg evt. disse links hvis du søger flere oplysninger om trommegear

Pearl trommer: www.pearldrum.com
Slingerland trommer: http://www.gibson.com/products/slingerland.html
Yamaha Danmark: www.yamaha-europe.com/yamaha_europe/denmark/
Simmon Trommer: www.simmonsdrums.net
Sonor Trommer: www.sonor.com

Mapex Trommer: www.mapexdrums.com
Evans trommeskind: www.evansdrumheads.com
Zildjian cymbals: www.zildjian.com
Paiste cymbals: www.paiste.com
Om Pasha cymbals: Pasha
Gibraltar hardware: www.gibraltarhardware.com

<< Tilbage

Klik på billederne for at forstørre Jespers kravlegård
 
 
At spille dansemusik og festmusik kræver en hel del issenkram

Book band danseorkester book musikere book dansemusik book festmusik book danseorkestre book 60'er musik til fest og privat festen i Jylland, Nordjylland Midtjylland
Copyright hounddogs.dk