Book dansemusik - book band - book musik til festen - book livemusik - book band

 FAQ.

Ofte stillede spørgsmål
Her finder du svar på en række typiske spørgsmål, der beskriver betingelser og praktiske forhold i forbindelse med et arrangement med Hound Dogs.
Har du yderligere spørgsmål i forbindelse med et arrangement, er du velkommen til at kontakte os.

- Skal der skrives kontrakt?
Vi kræver normalt ikke en kontrakt. En aftale indgået via mail er fyldestgørende og gensidigt bindende, når den er bekræftet af begge parter.  Såfremt arrangøren ønsker det, fremsender vi dog gerne Dansk Musiker Forbunds standardkontrakt.
- Hvor meget plads og strøm kræver bandet?
Til arrangementer i lokalestørrelser op til ca. 400 m2, skal vi bruge minimum 4 x 2 mtr. gulvplads, og have en almindelig 230 volt 10 amp. stikkontakt inden for rækkevidde.
 
Ved arrangementer i festlokaler over ca. 400 m2, er det nødvendigt med minimum 5 x 3 mtr. gulvplads, og 3 x 230 Volt fordelt på tre faser ved scenekanten.
- Skal der være en scene?
Nej, det er slet ikke nødvendigt. Hvis det er muligt, foretrækker Hound Dogs faktisk at stå på dansegulvet frem for på en scene. Vi kan dog sagtens indrette os på en scene, hvis arrangørerne foretrækker denne placering.
- Hvornår stiller I instrumenterne op?
Vi ankommer ca. en time inden vi er bestilt til at spille.
- Spiller I også under middagen?
Nej, Hound Dogs spiller ikke dinnemusik. Vores repertoire er sammensat af livlig og svingende dansemusik, der skal lokke dine gæster ud på dansegulvet efter middagen.
Vi hjælper dog gerne med at skaffe en dygtig og erfaren hyggepianist under middagen.
- Hvad hvis spisningen trækker ud?
Hvis I ikke er færdige med at spise til den planlagte tid, venter vi stille og roligt i baglokalet, indtil middagen er slut. Vi tilbyder ikke at spille under spisningen, da vi ikke spiller dinnermusik, - jævnfør spørgsmål og svar ovenfor.
Vi slutter som udgangspunkt til den aftalte tid, men giver selvfølgelig gerne et par ekstranumre.
- Kan I spille overtid?
Ja, normalt er det ikke et problem at købe en times ekstra dansemusik.
- Hvordan med betalingen?
Betalingen skal erlægges i kontanter senest i umiddelbar forbindelse med arrangementet. Bandet modtager ikke mobilpay eller kreditrkort. Ønskes bankoverførsel, skal dette ske senest 8 dage forud for arrangementet.
- Har bandet råd og erfaringer at dele omkring fester?
Ja, vores råd og erfaringer kan frit læses her
- Har bandet en pressemeddelse?
Ja, pressemeddelsen kan hentes her, og må frit bruges i forbindelse med markedsføring af et arrangement med Hound Dogs.

Dansemusik og festmusik


100 års erfaring. Det kan jo ikkke ses, men det kan høres og mærkes på dansegulvet. (Arkivfoto)

Book band danseorkester book musikere book dansemusik book festmusik book danseorkestre book 60'er musik til fest og privat festen i Jylland, Nordjylland Midtjylland
Copyright hounddogs.dk                                                                                                                                         Besøg bandet på Facebook
Hound Doge sætter gang i dansegulvet. Book band her. Livemusik til din fest. Book musik til festen her. Festmusik til fødselsdag, sølvbryllup, kobberbryllup, guldbryllup