Pressemeddelelse

Håndlavet dansemusik på/i Feststedet
Hound Dogs sætter gang i dansegulvet den DATO kl. 00.00 - 00.00

Trioen Hound Dogs er kendte for at servere en veltilberedte og forfriskende dansecoctail, med smittende energi og glimt i øjet. Reprtoieret der er sammensat til det blandede puplikum, rummer klassikere tilbage fra 50'ern, 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90'erne samt enkelte udvalgte hits videre frem.
Musikken spilles live, helt uden rytmeboks og andre kunstige unoder. Det uforfalskede lydbillede og det populære repertoire sætter liv i festen og gang i dansegulvet blandt det voksne puplikum.

Hound Dogs består af Jesper Beck, trommer og vokal. Peter Lyng Togsverd, bas og vokal. Erik Jensen, elguitar og vokal. De tre erfarne Nordjydske musikere oplever en hastigt voksende popularitet, og en stærkt stigende efterspørgselen på deres håndlavede dansemusik.


Kan du lide en god blanding af de gamle klassikere garneret med nyere hits, serveret live på rigtige instrumenter, kan vi kun anbefale dig at finde danseskoene frem og komme afsted til en festlig aften (på/i FESTSTEDET UGEdag den DATO kl. 00.00 - 00.00)

--------------------------------------------------

Pressemeddelelsen må frit bruges af enhver festarrangør i forbindelse med markedsføring af et arrangement med Hound Dogs. Paranteserne med grå tekster kan udfyldes med de aktuelle oplysninger, eller de kan helt udelades.

Pressemeddelelsen kan markeres og kopieres over i f.eks. et word-dokument, hvor den let kan opdateres med de aktuelle oplysninger. Du kan også kontakte os for at bestille meddelelsen fiks og færdig med de aktuelle oplysninger indføjet.

<< Tilbage til Hound Dogs