Book dansemusik - book band - book musik til festen - book livemusik - book band

 << Tilbage til bandet

Allan Bach
Bandets nye trommeslager med mange års erfaring fra musikscenen. Absolut en kompetent mand, der kan sit kram, og leverer varen, når der skal gang i dansegulvet.

Yderligere beskrivelse og foto er på vej.

<< Tilbage til bandet

- - - - - -

Jesper Bech

Bandets faste trommeslager gennem 20 år. Jesper har desværre forladt Hound Dogs af helbredsmæssige årsager.

Jesper begyndte sin musikalske karriere først i 70'erne, som trommeslager i dansebandet /danseorkestret Magic fra Frederikshavn. Magic spillede festmusik og dansemusik til kroballer, halfester og byfester i hele Danmark, og Jesper var "on the road" næsten hver weekend gennem 18 år.

Efter nogle års pause, hvor Jesper koncentrerede sig om sin rolle som familiefar, og nøjedes med nogle afløserjobs for lokale bands, begyndte det igen at trække i den gamle cirkushest.

Jesper tog for alvor fat om stikkerne, for at genopøvet sine færdigheder, og i 2001 svarede han på en annonce, hvor to gutter efterlyste en rutineret trommeslager til at starte et danseband. Siden har Jesper været fast kedelpasser i Hound Dogs.

Jesper har en fortid som rørsmed, men er i dag uddannet pædagog, og ansat i et dagtilbud for udviklingshæmmede.
   


Jesper har spillet festmusik og dansemusik i dansebands siden  først i 70'erne

Jespers gear - mest for trommenørder

Jesper spiller på sine gamle
Sonor trommer. Det er en "kravlegårds-model" med "117" trommer og bækkener. Intet i denne verden kan få Jesper til at skære ned på mængden af isenkram. "More is more" siger Jesper, og det kan han jo have ret i. Lilletrommen går desværre i stykker stort set hver gang den får et af Jespers overbevisende slag, men det gør bare det hele mere udfordrende. Jesper er nemlig tidligere rørlægger på Frederikshavn Værft. Han arbejder derfor flittigt med tre punds bænkhammer, skiftenøgler, snittapper og club for at holde sammen på resterne af sit kæreste eje.

Book band danseorkester book musikere book dansemusik book festmusik book danseorkestre book 60'er musik til fest og privat festen i Jylland, Nordjylland Midtjylland
Copyright hounddogs.dk                                                                                                                                         Besøg bandet på Facebook
Hound Doge sætter gang i dansegulvet. Book band her. Livemusik til din fest. Book musik til festen her. Festmusik til fødselsdag, sølvbryllup, kobberbryllup, guldbryllup