Book dansemusik - book band - book musik til festen - book livemusik - book band

 Repertoire.

Dansemusik til det blandede puplikum
Hound Dogs spiller dansemusik sammensat af de bedst pop-og rockhits fra 50'erne, 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90'erne og videre op i dette årtusinde.

Du finder rullende rock, stille sjælere, pulserende pop, længselfuld
country og blødende blues - ja kort sagt,
de bedste ingridienser til en god og energifyldt dansecoctailen, der vækker begejstring hos såvel det voksne - som det unge puplikum.

Den helt lette dansktopmusik og den tungeste rock spiller bandet ikke, så er det disse genrer du ønsker til festen, er det ikke Hound Dogs du skal booke.

I rullemenuen herunder finder du vores repertoire med sangens tittel, samt navne på nogle af de bands og sangere der er kendte for at have indspillet numrene. Hvis du foretrækker en oversigt over musikken på listeform finder den ved at klikke her: Repertoiere på liste


Ret til ændringer uden varsel forbeholdes

Sammensæt din dansemusik efter eget ønske
Du kan eventuelt selv lave en liste af dine favoritnumre fra vores repertoire. Bare giv os listen inden din fest, så spiller vi din ønskemusik.

Du kan naturligvis også trygt overlade sammensætning af sætliste til os. Vi har mange års erfaring i at udvælge dansemusik efter publikums sammensætning.


 Dansemusik og festmusik


Hound Dogs ingredienser til en forfriskende dansecoctail består at nye og gamle tophits, serveret med et smil.  (Arkivfoto)

Book band danseorkester book musikere book dansemusik book festmusik book danseorkestre book 60'er musik til fest og privat festen i Jylland, Nordjylland Midtjylland
Copyright hounddogs.dk