Book dansemusik - book band - book musik til festen - book livemusik - book band

 << Tilbage til bandet

Jesper Bech
Jesper begyndte sin musikalske karriere først i 70'erne, som trommeslager i dansebandet /danseorkestret Magic fra Frederikshavn. Magic spillede festmusik og dansemusik til kroballer, halfester og byfester i hele Danmark, og Jesper var "on the road" næsten hver weekend gennem 18 år.

Efter nogle års pause, hvor Jesper koncentrerede sig om sin rolle som familiefar, og nøjedes med nogle afløserjobs for lokale bands, begyndte det igen at trække i den gamle cirkushest.

Jesper tog for alvor fat om stikkerne, for at genopøvet sine færdigheder, og i 2001 svarede han på en annonce, hvor to gutter efterlyste en rutineret trommeslager til at starte et danseband. Siden har Jesper været fast kedelpasser i Hound Dogs.

Jesper har en fortid som rørsmed, men er i dag uddannet pædagog, og ansat i et dagtilbud for udviklingshæmmede.

<< Tilbage til bandet
   


Jesper har spillet festmusik og dansemusik i dansebands siden  først i 70'erne

Jespers gear - mest for trommenørder
Jesper spiller på sine gamle Sonor trommer. Det er en "kravlegårds-model" med "117" trommer og bækkener. Intet i denne verden kan få Jesper til at skære ned på mængden af isenkram. "More is more" siger Jesper, og det kan han jo have ret i. Lilletrommen går desværre i stykker stort set hver gang den får et af Jespers overbevisende slag, men det gør bare det hele mere udfordrende. Jesper er nemlig tidligere rørlægger på Frederikshavn Værft. Han arbejder derfor flittigt med tre punds bænkhammer, skiftenøgler, snittapper og club for at holde sammen på resterne af sit kæreste eje.

Book band danseorkester book musikere book dansemusik book festmusik book danseorkestre book 60'er musik til fest og privat festen i Jylland, Nordjylland Midtjylland
Copyright hounddogs.dk