Book dansemusik - book band - book musik til festen - book livemusik - book band

 Bandet.

Dansemusik og festmusik med et rigtigt band
Hound Dogs består af tre nordjyske musikere, med stor erfaring indenfor rock, pop og dansemusik. Sammenlagt har de tre drenge op mod 100 års erfaring som rytmiske musikere i kendte bands som f.eks. Sunnyboys, Peace, Magic, Moonlight og Clock Rock Bluesband...

Det er et fælles udgangspunkt for de tre musikere, at det er lysten der driver værket. Du vil derfor opleve et band hvor spilleglæden og energien smitter helt ud på dansegulvet.
Bandet tilpasser sig ubesværet festens stemning, og giver præcis det lift som kun et rigtigt band med erfarne musikere kan gøre.

De tre gutter i Hound Dogs deler iøvrigt den opfattelse, at musik skal spilles live, og helt uden forprogrammerede rytmer og kunstige lyde. Hound Dogs leverer derfor 100% håndlavet dansemusik til din fest.


Foto på vej.

Allan Bach
Trommer og vocal

Læs mereFoto på vej


Svend Hansen
Bas og vocal

Læs mere
 Erik Gaden Jensen
Guitar og vokal
Læs mere

Bag scenen
Hvis du interesserer dig for teknikken bag musikken, kan du kommer med en tur backstages ved at klikker på billederne af bandmedlemmerne. Her kan du finde billeder og beskrivelser af deres instrumenter og andet grej.

Hound Dogs lydanlæg
Hound Dogs råder ovet et topmoderne og kompakt PA-anlæg. Anlægget sikre en fremragende professionel lydkvalitet i både små og store spillelokaler.
Hound Dogs fylder ikke lokalet med unødigt grej og elektronik, og bandet lægger vægt på at levere musikken i en passende lydstyrke, så der både kan danses og føres samtale i festlokalet.

Er du teknisk interesseret, kan du læse mere om
PA-anlæget her


Dansemusik og festmusik
.Få gang i dansegulvet med et rigtigt band til festen
(Arkivfotos)

Book band danseorkester book musikere book dansemusik book festmusik book danseorkestre book 60'er musik til fest og privat festen i Jylland, Nordjylland Midtjylland
Copyright hounddogs.dk                                                                                                                                         Besøg bandet på Facebook
Hound Doge sætter gang i dansegulvet. Book band her. Livemusik til din fest. Book musik til festen her. Festmusik til fødselsdag, sølvbryllup, kobberbryllup, guldbryllup